Bog „vratio iz mrtvih“ djevojčicu (2) za koju su roditelji molili

Bog je „vratio iz mrtvih“ djevojčicu (2) za koju su roditelji molili nakon što su ugledali njezini beživotno tijelo da pluta na bazenu.

Bazeni mogu biti vrlo zabavni. No ujedno mogu biti i opasni, pogotovo za malu djecu. U samo nekoliko sekundi se može dogoditi tragedija. Obitelj u južnoj Africi zna jako dobro za tu opasnost. Na svu sreću, njihova priča ima sretan kraj te se pretvorila u nevjerojatno svjedočanstvo Božje moći.

Molitva za čudo

U Africi je zima jako topla. Iako je bilo samo nekoliko dana do Božića, Juanita i Siegfried su se igrali vani sa svojom djecom, Kaylin (2) i Ashley (6), kada je Kaylin odlutala. „Samo je na trenutak nestala“, prisjeća se Juanita, „Ona je samostalno dijete te se često voli sama igrati u sobi.“ Iako je obiteljski bazen okružen ogradom, tamo su prvo potražili svoju djevojčicu. Tada su vidjeli nešto užasno. Nekako je Kaylin uspjela proći kroz vrata ograde. Njezini su roditelji vidjeli njezino beživotno tijelo kako licem prema dolje pluta u vodi. Odmah su nazvali pomoć te je hitna ubrzo stigla i odvela djevojčicu u bolnicu. No činilo se da je bilo prekasno. „Ne možemo pronaći puls“, rekli su liječnici, „Mrtva je.“ Možete li zamisliti da vam netko kaže tu rečenicu? Bol i užas koji su ovi roditelji osjećali u tom trenu je nezamislivi. Na svu sreću, nisu odustali. Molili su se Bogu da spasi njihovu djevojčicu.

Utopljena djevojčica je oživjela

Dok su se liječnici trudili da ožive Kaylin, njezini roditelji su se nastavljali moliti. Tada se dogodilo čudo. Kaylino je srce ponovno počelo kucati. „Kada smo napokon vidjeli otkucaje srca na monitoru, cijeli nam se život promijenio“, prisjeća se Siegfried, „Uvijek sam bio kršćanin. Ali tu sam se večer predao Bogu da spasi moje dijete. Sada sam novi kršćanin.“ Iako je ponovno disala, Kaylin nije bila izvan opasnosti. No njezini roditelji su osjećali velik mir, a znamo da je taj mir od Boga. „Sada sam miran te vjerujem da će se potpuno oporaviti“, rekao je njezin otac, „Postoji veći plan u svemu tome.“ Liječnici su oživjelu djevojčicu premjestili u drugu bolnicu gdje su upotrijebili metodu smrzavanja kako bi spriječili štetu na mozgu. Kada su prestali s tim tretmanom, Kaylin je otvorila oči. „Kaylin je živa te nam se vratila. Još treba mnogo do oporavka, ali ćemo uspjeti s Bogom na našoj strani“, rekla je Juanita.

Bio je to Bog

Zapravo, oporavak je trajao puno kraće nego je očekivano. Sve je to s određenom svrhom te pokazuje koliko je Bog moćan.

Foto: Facebook

„Vrijeme u bolnici se činilo kao vječnost, ali smo tamo bili kraće od mnogih drugih roditelja. To nas uči da vjerujemo u Boga i ostanemo snažni u vjeri bio dan loš ili dobar“, rekla je Juanita. Kaylin je nastavila jačati. Tada su ju maknuli s aparata te je Kaylin počela sama jesti i disati. Čak je počela ponovno stajati. Na svoj treći rođendan je išetala iz bolnice sa svojom obitelji.

„Bilo je to užasno razdoblje, ali mi služimo divnom Bogu. Tamo se događalo čudo za čudom“, rekao je Siegfried. „Bog nam je dao najbolji božićni poklon – ponovno smo jedna velika obitelj, a za to možemo zahvaliti Bogu“, dodala je Juanita. Bog čuje naše molitve. Iako nam možda ne daje uvijek odgovor koji želimo, On uvijek ima plan. Nikada nas neće napustiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *