GOTOVO JE.. TRAGEDIJA … UMRLA RIJALITI ZVEZDA, JAVLJENE ŠOK VESTI!

Danas u nastavku današnjeg članka dotaći ćemo se rijaliti programa, koji je u poslednjih godina jako popularan kako na našim prostorima tako i svuda po svetu. U današnje vreme jako je mnogo razloičitih rijaliti programa , a koji su pobrali sve simaptije i o njima se piše itekako u medijiam.

Svakako su učesnici svojim načinom ponašanje dosta uticali na to, a poslednja vest koja je šokirala zdravstveno stanje iskomplikovalo nakon operacije smanjenje želiuca, a kako je njena majka Marija istakla njeno je stanje i dalje neizvesno a trenutno je priključena i na aparate.

Tako nam na veliku žalost i današnja vest dolazi iz crne hronike, a koja je u poslednje vreme postala jako česta tema, gde gotovo pa svaki dan možemo da čujemo da je neko preminuo ili tragično nastradao. Dakle, kao što već mogli da zaključiote po naslovu, ni današnje vesti ni malo nisu lepe, a radi se o tome da je jedna učesnica rijaltiija Goli i uplašeni pronađena mrtva u blizini otpada, a sve što se tiče njene smrti je itekakko misterija.

Da podsetimo, ona je se pojavila u dve sezone popularne emsije na kanalu Discoveri , a bila je čuvar koji je sedio u rezidenciji u Preskotu, a sve dok su vlasnici bili na odmoru , ovo je istakao predstavnik poliicije

Vlasnici skuće su se vratili oko 17 časova te zatekli Melani mrtvu u gostinjskoj sobi, a policija je izjavila da ne postoji ni jedan dokaz na osvnovu kojeg se može reći da je reč o ubistvu kao ni onaj o samoubistvu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *