BABAROGA? Ovo je žena koja je rodila ”Srpsku majku”: Ceca i Lidija se tresle pred njom, a i vi ćete kad vidite kako izgleda!

Svetlana Ceca Ražnatović poznata je, osim po svojevrsnoj karijeri i popularnosti, i po tome što ima čvrst karakter i veoma jasne stavove što verovatno najviše duguje svojoj majci.

OVO JE ŽENA KOJA JE RODILA "SRPSKU MAJKU" Ceca i Lidija su se tresle pred njom!

Pevačicna mama, Mira Veličković nikada se nije pojavljivala u javnosti niti davala izjave o svojoj ćerki, ali se o njoj ipak dosta zna. Ceca je često isticala značaj podrške koju je uživala od svojih roditelja, kako mame tako i oca Slobodana.

I iako mnogi ne znaju kako majka popularne pevačice izgleda, ono što je poznato je da je gospođa Mira učiteljica u penziji da je svoje ćerke vaspitavala veoma strogo, dok je Slobodan obavljao posao mašinbravara i trgovca. Danas nisu samo ponosni roditelji, već i ponosni baka i deka, ali i prababa i pradeda malom Željku. Prilikom venčanja Veljka i Bogdane Ražnatović, mogli smo ih videti u javnosti što čine veoma retko, a tom prilikom starali su se da na svadbi budu ispoštovani svi srpski običaji.

– Kažu da je moj tata čim sam se rodila i prvi put zaplakala rekao: “Jao, rodila se pevačica!” Kad sam progovorila, roditelje sam zvala po imenu, a mamu oslovljavala sa Mico – prisećala se Ceca, koja je sedamnaest meseci po sopstvenom rođenju dobila sestru Lidiju. Iako je uživala svu ljubav svoje majke, nije krila da je odrasla pod veoma strogim načelima koje je Mira primenjivala.

– Vrlo smo strogo vaspitavane: tačno se znalo šta je za devojke, a šta je za dečake. Sećam se, leto, dan dugačak, a mi već šiparice, izlazi se tek u deset uveče iako se sve završava u ponoć, a mama sestri i meni kaže: “Možete da izađete u devet, i kad pomislim da ste tamo, da ste već ovde. Ako vam se ne sviđa, meni je još bolje, ostanite kod kuće- evocirala je jednom uspomene Ceca.

Priča se da je muzičku crtu povukla upravo na majku, iako je isticala da je po većini stvari isti tata. Kada je u pitanju fizički izgled, prepuštamo vam da procenite koliko sličnosti Ceca ima sa svojom majkom koja je takođe u mladosti važila za lepoticu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *