BRAVO CECO! Srpska majka donirala 19.000 evra bolesnom dečaku: “Nemojte plakati, samo da postoji lek!”

Prelp gest!

Mali heroj S.J. rođen je u sedmom mesecu trudnoće, tačnije u 30. nedelji. Svoje prve dane života proveo je u inkubatoru, boreći se za život.

Do sada je imao već nekoliko operacija i njegovo stanje ide na bolje, a posle poslednje, koja je bila u februaru ove godine je izgovorio i svoje prve reči. Kada je rekao mama, Milica, Srđanova majka, je ceo dan plakala. Nakon emitovanje emisije svi su pričali o gestu Svetlane Cece Ražnatović, jer je platila 19.000 evra za njegovo lečenje matičnim ćelijama i on u ponedeljak odlazi za Istanbul.

Svetlana Ceca Ražnatović

– Kako si sladak i meden – rekla je Ceca kada je ugledala malog heroja Srđana, a kada je čula da ovaj mali heroj ima dijagnozu cerebralne paralize, epilepsije i hidrocefalusa i da matičnim ćelijama postoji rešenje upitala je samo koja su sredstva potrebna da mu se pomogne.

Na majčine reči da je potrebno 19.000 eura i da ode u Tursku kao i da je sve pokušala da uradi bez matičnih ćelija, ali da je nemoguće Ceca je rekla:

– 19.000 evra? Ja ću vam pomoći, ja ću vam dati te pare. Nisam znala da to može. – rekla je Ceca i oduševila roditelje, ali i javnost.

Kada je majka zaplakala Ceca joj je kratko rekla:

– Nemojte molim vas, samo da postoji lek. Rasplakaćete me, nemojte molim vas – zaključila je folk diva.

ceca

Nakon svega se oglasila i Srđanova mama koja je rekla da sa sinom ide za Istanbul u ponedeljak.

– Lepe vesti! Samo da vam javimo, Srđanu je urađen pregled EEG i promenjena mu je terapija. U ponedeljak 16.10.2023. putujemo ponovo u Tursku. Za 18.10. imamo zakazane pripreme, a 19.10. prvi dozu matičnih ćelija, a potom krajem novembra drugu. Nadamo se najboljem. Hvala Ceci i emisiji “Srce za decu” – Blic televizije još jednom – poručila je Srđanova mama nakon emitovane emisije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *