PREDOZIRALA SE ĆERKA POZNATOG PEVAČA! Pronašli nepomično telo nakon što je tragično izgubila brata, otac PUCAO SEBI U GRUDI

Stravični detalji lede krv u žilama!

PREDOZIRALA SE ĆERKA POZNATOG PEVAČA! Pronašli nepomično telo nakon što je tragično izgubila brata, otac PUCAO SEBI U GRUDI
Ivana Kovač

Ivana Kovač, ćerka pevača Miše Kovača, iza sebe ima tešku životku priču, a kako se navodilo, u jednom peridu života imala je problem i sa narkoticama. Ipak, na sreću, brzo se rešila poroka, i sada se bavi muzikom i sa svojim suprugom dobila je ćerku.

Kako su mediji svojevremeno prenosili, Ivana je krajem devedesetih upala u kandže droge kada je njen otac Mišo navodno pokušao da oduzme sebi život kada je izgubio sina. Taj trenutak je bio težak za nju jer je nekoliko godina ranije u ratu izgubila i rođenog brata Edija, koji je poginuo. Ivana je sve teško podnosila, pogotovo otuđenost oca. Nakon pogibije starijeg brata, očeve teške depresije i razvoda roditelja, pa je posegnula za heroinom.

– Ja sam bio toliko zaokupljen samim sobom i svojom depresijom da nisam ni primećivao njenu zavisnost – rekao je pre nekoliko godina pevač.

Ivana i Mišo Kovač

Ipak, Ivanu je jednom prilikom, polumrtvu pronašla Mišina sadašnja supruga Lidija i spasila joj je život. Bila je dve godine u komuni u kojoj se lečila od zavisnoti, o čemu je pričala.

– Izvukla sam se, ali nije bilo nimalo lako. Rekla bih da je zapravo strah od povratka u komunu bio presudan – rekla je svojevremeno Ivana, koja je pre izvesnog vremena upoznala svoju jaču polovinu i dobila je dete, ali o udaji ne razmišlja jer joj papir nije najvažniji, kako i sama kaže.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *