“PARE NISU PROBLEM, ALI LEKA NEMA” Najveća tuga Sanje Marinković: Pala sam u nesvest kada sam čula dijagnozu…

Voditeljka Sanja Marinković na izmaku 2020. godine suočila se sa strašnim gubitkom, posle kog njen život nikada više neće biti isti. Nakon samo osam nedelja borbe sa opakom bolešću njen otac, za koga je bila izuzetno vezana, je preminuo. Odlazak životne podrške ostavio je veliku prazninu u Sanjinom srcu.

Sceniranje, Sanja Marinković
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

“Postoje rano koje nikad neće da zarastu, kada mi je krajem godine preminuo tata. To mesto niko nikad neće popuniti u mom srcu. Zaista mi je uvek teško da pričam o tome, jer to desilo zaista iznenada, bukvalno preko noći. Trenutak kada sam čula dijagnozu pala sam u nesvest, ali bila sam dovoljno pribrana da mu ne saopštim da mu je ostalo samo dva meseca”, ispričala je Sanja u emisiji “Premijera- vikend specijal” i otkrila kako je ocu pokušala da pomogne na sve moguće načine da mu pomogne da se izleči.

Sceniranje, Sanja Marinković
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

“Otišao je, a nije ni znao od čega je bolestan. Sve sam mu rekla, moj tata je uvek bio tu za mog brata i mene, za šta god da mi je trebalo, uvek je tu bio tata. Ne postoji klinika kojoj nismo pisali, pare nisu bile problem, ali nažalost, leka nije bilo“, otkrila je Marinkovićeva kojoj otac nedostaje svakog dana, a najviše kada su praznici.

Sanja Marinković
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

“U vreme praznika nedostaju mi oni koji su moju porodicu zauvek napustili. Moj tata je u maniru dobrog domaćina bio zadužen za poštovanje tradicije i svih običaja i moja mama se uvek oslanjala na njegovu požrtvovanost. Nedostaje nam svakim danom sve više i nije istina da vreme leči rane na srcu i u duši, naprotiv”, rekla je za “Pink” Sanja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *