Živim u Švicarskoj, imam platu 15.000 eura tražim muškarca za vezu, sve cu mu omogućiti

Ja sam jedna usamljena djevojka koja živi u prekrasnoj Švicarskoj. Život mi je pun izazova i uspjeha, no nedostaje mi nešto vrlo važno – netko tko će mi biti blizak i tko će razumjeti moju usamljenost.

Često se osjećam kao da sam jedina osoba na svijetu koja se osjeća ovako. Trudila sam se upoznavati nove ljude, išla sam na društvene događaje i spojeve, no uvijek sam se osjećala kao da ne pripadam tamo. Naišla sam na ovaj sajt za upoznavanje i postavila oglas.

Osjećaj usamljenosti ponekad mi je toliko težak da se pitam hoću li ikada pronaći nekoga tko će me razumjeti. Ipak, neću se predati. Želim pronaći nekoga s kime ću moći dijeliti sve svoje snove i tajne.

Znam da to možda zvuči lako, no za mene je to veliki izazov. Želim pronaći nekoga tko će me prihvatiti takvu kakva jesam i tko će me voljeti bez obzira na sve. Nije mi važno koliko si star, kakav posao imaš ili odakle dolaziš, samo želim pronaći nekoga s kim ću moći stvarati zajedničke uspomene i koji će biti uz mene u dobrim i lošim vremenima.

Ako si ti taj netko ili znaš nekoga tko bi mogao biti, molim te, klikni ovdje i javi se. Želim pronaći srodnu dušu i krenuti u zajednički život. Javi mi se na Glasno.org čekam svoju srodnu dušu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *