Dječak je 4 godine čekao novo srce, a sada su molitve njegove obitelji uslišane

Carlos Rolon iz Worcestera, Massachusetts, četiri je godine čekao priliku za dug i zdrav život. Njegova reakcija na vijest da će dobiti novo srce će vas oduševiti.

Dječak i njegovi roditelji jako su se upoznali s bolnicom i osobljem, ali početkom travnja 2020. primili su vijest kojoj su se nadali i molili otkako je Carlosovo srce počelo otkazivati.

Rođen s urođenom srčanom manom, dječačić je sa samo 2 godine stavljen na listu za transplantaciju. Do tada je već imao četiri operacije na srcu. Ipak, i dalje je mogao ići u vrtić sve dok mu se zdravlje nije pogoršalo 2019. Carlos je u kolovozu primljen u bostonsku dječju bolnicu.

Iako je ondje proveo najbolje vrijeme sa svojom mamom Sheenom Cossette i tatom, koji ima isto ime kao i njegov sin, sve što je Carlos želio bilo je otići kući. Hvala Bogu, 2. travnja 2020. njegova je mama napokon izgovorila riječi koje je trebao čuti. Primili su poziv: njegovo novo srce je čekalo!

Sheena je podijelila dobre vijesti zajedno sa slatkim videom Carlosove reakcije.

Iako je bio uzbuđen, pomalo se i bojao operacije. Roditelji su ga uvjeravali da će cijelo vrijeme spavati, a onda je pitao može li kući. “Nedostaje mu obitelj. Mi smo velika obitelj i vrlo smo obiteljski orijentirani”, rekla je Sheena. “I rekla sam: ‘Da, nakon što dobiješ svoje novo srce, možeš ići kući.’”

Transplantacija je obavljena 3. travnja. Operacija je uspjela! Konačno je mogao otići kući! Tako smo uzbuđeni zbog tebe, Carlose! Neka te Bog blagoslovi dugim životom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *