NEZAPAMĆENA TRAGEDIJA U PORODICI RAŽNATOVIĆ! VELJKO NEUTEŠAN: “Voli te tvoj brat najviše na svetu!”

Porodica Ražnatović je u posljednjih mjesec dana veoma aktivna kada je u pitaju pojavljivanje u javnosti, Cecu često možemo zateći sa njenim unukom Željkom, Veljko se nedavno pohvalio sa svojim osvojenim pojasem nakon boks meča a Anastasija je priredila niz scena u Kataru kada je došlo do nesuglasica sa porodicom njenog dečka. Međutim današnja vijest obavila je kuću Ražnatovića sa velikom tugom!

Veljko je tokom jučerašnjeg dana objavio veoma tužnu vijest koja je uznemirila i veliki broj njegovih pratitelja, obavijestio je javnost da je preminuo jedan od njegovih najboljih prijatelja koji mu je takoreći bio kao rođeni brat. Njegove emocije bile su itekako primjetne i jedva se suzdržavao da ne pokaže svoju stvarnu patnju koja je uslijedila, smogao je snage i uputio nekoliko opraštajućih rečenica.

“Poslednji pozdrav mom mlađem bratu. Voli te tvoj brat najviše na svetu. Neka ti Bog otvori vrata raja jer si bio najbolji čovek kojeg poznajem. Mnogo te voli brat” – napisao je uz objavljenu fotografiju.

Kako se čini, Veljkov prijatelj preminuo je prije nekoliko dana i tada je on objavio prvu zajedničku fotografiju ali izgleda da je bio toliko potresen čitavom situacijom da nije imao snage da se oglasi povodom toga.

Njih dvojica su imali mnogo zajedničkih trenutaka u životu i zajedno su prošli kroz lijepe i ružne stvari a to je bio razlog zbog čega je zaslužio da ga Veljko oslovljava bratom. Uzrok zbog čega je preminuo još uvijek nije poznat ali smo sigurni da će se Veljko u skorije vrijeme nadovezati na ovu temu i otkriti više detalja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *