Dinčin dom zavijen u crno! Pevač ostao bez voljene žene, slomljen se oglasio na Instagramu: Blažen je put kojim danas ideš, dušo (FOTO)

Da se dogodila smrt u porodici Milana Dinčića Dinče medijij su doznali rano jutros. Ovaj podatak u javnost plasirao je lično muzičar putem svog Instagram profila, čime je rastužio sve koji ga verno dugi niz godina prate.

 

Naime, bivši učesnik muzičkog takmičenja “Zvezde granda” jednom rečenicom nagovestio je da su velika tuga i bol zaposeli njegovo srce zbog odlaska na večni počinak voljene žene koja mu je predstavljala jedan od najvažnijih uzora u životu.

– Blažen je put kojim danas ideš dušo, jer ti je pripremljeno mesto pokoja. Vječnaja pamjat mojoj baki Stanki, hvala ti za sve što jesam – napisao je Dinča ispod crno-bele fotografije bake i deke.

Smrt u porodici Milana Dinčića Dinče izuzetno je pogodila mladog umetnika, kojeg je baka odgajila, udovoljavala mu, zajedno sa njim tugovala i radovala se. Stanka je bila važna figura u životu pevača, koji nije krio da joj baš sve duguje. Utehu traži u supruzi Jeleni i naslednicima, koji su imali priliku da upoznaju prabaku i uživaju u toplini njenog zagrljaja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *