DVE VELIKE TRAGEDIJE ZA DVA MESECA: Bosanska pevačica izgubila sina u saobraćajci, a nedavno je i njega izgubila ZAVIJENA U CRNO

Sin bosanske pevačice Lejle Šabić, Amar (27) poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, 27. oktobra u Tuzli.

Pevačica poznatija kao Lejla Leky se tim povodom oglasila na Fejsbuku, gde je uklonila svoju profilnu fotografiju i zamenila je samo crnom pozadinom i objavila umrlicu svog sina.

Lejla je, sudeći po objavama na društvenoj mreži, pre nešto manje od dva meseca ostala bez oca. Pevačica se od njega oprostila na Fejsbuku i zahvalila svima na podršci koju je dobila.

“Dragi moji prijatelji,od srca Vam se zahvaljujem na upucenim porukama povodom smrti moga oca. Bili ste jedva velika moja podrška, jedna velika bol ostaje u meni do kraja života koju nikada ne mogu izbrisati. Život ide dalje, ja ako Bog da počinjem sa radom, nastavljam svoj posao, tako da ću ispoštovati sve zakazane termine vezano za vaša veselja”, napisala je tada pevačica.

Podsetimo, u petak oko 16.50 sati Policijskoj stanici Zapad prijavljeno je da se u Ulici Nikole Tesle, koja spaja južnu sa severnom saobraćajnicom, dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je učestvovao autobus javnog prevoznika.

Na snimku koji su objavili bosanski mediji vidi se prevernuti autobus u kojem je stradao mladi Amar, koji je inače dugi niz godina bio vozač.

Okolnosti pod kojima je smrtno stradao još uvek nisu poznate.

kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *