KRAJ DRAME, MIROSLAV ILIĆ URADIO DNK TEST?! OGLASILA SE DEVINOVA MAJKA: Evo koji je rezultat!

Nakon što je Viši sud u Beogradu folk pjevaču Miroslavu Iliću i Devinu Antonoviću naredio da odnesu bris u Institut za sudsku medicinu u Beogradu da bi se DNK analizom konačno razjasnilo da li je Ilić Devinov otac, ni nakon isteka posljednjeg roka popularni folker to nije učinio, trvdi Mirjana Antonović.

Nekadašnja, navodno, velika ljubav Miroslava Ilića, koja sada pokušava da dokaže da je on otac njenog djeteta, takav njegov čin tumači kao priznanje. Dragi moji prijatelji, Miroslav je odbio da priloži DNK. Miroslav je dobio sudski nalog da se izjasni u roku od 8 dana, da li ima namjeru da priloži DNK za analizu. Pošto se nije odazvao na nalog to sud tretira kao odbijanje. Znači, Miroslav je odbio da se privrgne DNK analizi. Sa tim potezom je faktički priznao da je Devin njegov sin, napisala je Mirjana uz nasmijani emotikon i dodala:

miros

foto: Nemanja Pančić, Nemanja Nikolić Ročište za suđenje je sljedeće. Uvijek vaša Mirjana. Inače, po Zakonu o parničnom postupku, ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK uzorka, niti je propisana kazna za odbijanje.

Međutim, to je presudno prilikom odlučivanja suda. Pošto je folk pjevač odbio DNK analizu, onda se izvode drugi dokazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *