PRVE SLIKE SA MESTA STRAVE: Nišlija sa traktora primetio UŽASAN PRIZOR, kada je sišao prestravio se i ODMAH ZVAO POLICIJU!

U nastavku dnaašnjg članak dotaći ćemo se jedne teme , a koja je mnoge šo kirala ,te iznenadila , a pogotovo one koji su se u tom trenutku našli na licu mesta. Naime ,kada je reč o Srbiji , poljoprivrednici su ovog leta , odnosno jeseni imali itekako dobar urod , pa se može reći da su od istog profitirali . Naime , imali smo priliku da vidimo cveklu od 3 kilograma , mrkva od 2 kilograma , pa do gigantskih gljiva. Međutim , mi vam prenosimo danas priču koja ni malo nije simpatična , a verujemo da ste već po naslovu mogli da zaključite o čemuu se radi.

Dakle , reč je o tome da je izvnesni TZoran Milić , pronašao ljudsku lobanju , kao i skelet u njivi u Niškom selu Pasi Poljana , a sve je se desilo pre par dana kada je traktorom obrađivao zemlju. Skelet je na sebi imao odeću, a on je istoga momenta pozvao i policiju. “Hteo sam da posadim pšenicu i rekoh malo da uzorem zemlju, otrsim ovo šiblje. tada sam u jednom delu njive video nešto kao lobanja. Sišao sam s traktora i užasnuo sam se kada sam video da je to ljudski skelet. Kosti grugnog koša, zubi, ma sve. Lobanja je bila na metar ili tako nešto od skeleta koji je virio iz zemlje” – rekao nam je ovaj ratar.

Inače , njiva koju je obrađivao pripada njegovoj prvoj komšinici ,a koja nije imala resurse ni vreme da obrađuje zemlju , pa ju je dala Zoranu na korištenje. “Celo selo se uznemirilo. Pogotovu što mu nisu našli delove ruke i stopala. Vidi se da je muškarac, ali mu je nemoguće odrediti godište” – kaže Slađana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *