“Ibrahimović šokirao priznanjem o tome zašto Helena nije pristala da se uda za njega kad ju je zaprosio: ‘Bila je jedna šansa, drugu neće dobiti’

Iako Zlatan Ibrahimović i njegova odabrana Helena Seger imaju jedan od najstabilnijih i najsrećnijih odnosa u svetu sporta i šou-biznisa, par i dalje živi u vanbračnoj zajednici. Oni su zajedno od 2002. godine i imaju dva sina – Maximiliana i Vincenta, ali još uvek nisu zakoračili pred oltar. I sve su šanse da to nikada neće učiniti!

Naime, poznati fudbaler je u jednom intervjuu za medije objasnio zašto on i Helena nisu u braku i zašto nikada neće ozvaničiti svoju ljubav.

Zlatan Ibrahimović nedavno je gostovao u emisiji “Piers Morgan Uncensored” kod poznatog britanskog voditelja Piersa Morgana, a u ovom intervjuu govorio je o svojoj dugoj, plodnoj karijeri, odnosima s bivšim suigračima, velikim sportskim zvezdama, detinjstvu i odrastanju, ali i o vezi sa suprugom Helenom, koja je 11 godina starija od njega.

“Ona je imala svoju šansu, drugu neće dobiti”

Naime, Morgan ga je upitao zašto on i 52-godišnja plavokosa nikada nisu stali pred matičara, a Zlatan je bez okolišanja i u svom stilu dao iskren odgovor.

“Zaprosio sam je. Rekla je NE. To je bilo pre nekoliko godina”, rekao je on, a zatim dodao kako ju je zaprosio ponovno:

“Rekao sam: ‘Nakon 20 godina, zaslužuješ da se udaš za mene’. Rekla je: ‘Ne, ne moram biti u braku s tobom da bih bila s tobom’. Ona je jaka, jako jaka žena.

Mislim da je to kul, jer kad postaviš stvari na taj način, dobiješ više poštovanja od mene, jer ne moram stalno pobeđivati.”

Na pitanje hoće li je ponovno zaprositi, Ibrahimović je brzo i jasno istaknuo: “Ne. Bila je jedna šansa, drugu neće dobiti.”

“No, dobila je dva dečka sa mnom, tako da je to važnije od toga da budem u braku”, nastavio je on.

U jednom trenutku i sama Helena u intervjuu za “Elle” otkrila je zašto nije prihvatila predlog svog životnog partnera. “Venčanje može narušiti moj osećaj nezavisnosti. Ne želim da me etiketiraju kao suprugu igrača ili pobjednicu na natjecanju ljepote. Mislim da ljudi ne znaju koliko sam studirala, radila i borila se”, istaknula je ona.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *